CAVO plejemidler til møbler

Cavo Trading ApS blev etableret tilbage i 1970 og har siden været anerkendt leverandør  af kvalitetsnaturplejemidler til vedligehold af møbler.

Såvel læder som alle slags træmøbler samt  havemøbler af forskellige  materialer.

I CAVO Trading er vi specialister i vedligeholdelse af møbler. Vi er drevet af vores passion for enkle og funktionelle løsninger, der skaber værdi for brugeren.

Cavo var det første danske firma til at producere plejemidler specielt til lædermøbler.

Gennem årene er produktsortimentet udvidet til også at omfatte plejemidler til  alle slags træmøbler.
Hvad enten de er olie behandlet eller sæbe behandlet  og om de er lyse eller mørk i træet så har vi plejemidlet der passer til. Selv tekstilmøbler har  vi plejemidler til.

I dag hvor man hele tiden udvikler nye typer materialer til fremstilling af møbler  er vi med i front, vi spørges ofte om råd inden fabrikanten fremstiller nyt.

I årenes løb er vi også blevet en anerkendt leverandør til udlandet, såvel Tyskland, Østrig, Schweiz, Spanien, Mexico & USA, samt vore nordiske venner bruger i dag Cavo plejemidler til møbler.

I udviklingen af hvert enkelt plejeprodukt har vi ikke blot haft plejemidlets effektivitet for øje, men har også tænkt på miljøet.

Vi har derfor i størst mulig omfang anvendt biologisk nedbrydelige råvare og gør det stadig, til gavn for miljøet.

Vi har i alle årene hvor vi har handlet med Tyskland været tilknyttet deres genbrugs strategi som medlem af Grüne Punkt.

Vi begrænser affaldsmængden ved at tænke i genanvendelse. Efterspørger miljøvenlige produkter & ydelser.

Vore maskiner i produktionen er alle lavenergimaskiner og de slukker automatisk ved fyraften.